HABER Togg Ürün Gamını Genişletiyor: T6X ve Elektrikli Ticari Model Müjdesi

• Kullanıcı t10x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haberler ve Gelişmeler

t10x

t10x.net Yönetici
Yönetici
Web sitesi
t10x.net
Meslek
t10x.Net Admini
Arabam
T10X V2
Kilometre
67000
Renk
Pamukkale
Plaka
67
Memleket
♥Zonguldak
Togg Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, şirketin gelecek planlarına ilişkin önemli bilgiler paylaştı. Yapılan açıklamalara göre, Togg’un yeni elektrikli SUV modeli T6X’in 2027 yılında piyasaya sunulması hedefleniyor. Bunun yanı sıra markanın ilk elektrikli ticari aracının da 2028 yılının başlarında yollara çıkması planlanıyor. Bu gelişmeler, Togg’un otomotiv sektöründeki elektrikli dönüşümdeki konumunu daha da güçlendirecek nitelikte.

Togg’un üretim performansı da dikkat çekici bir noktaya ulaşmış durumda. Şirketin 100 bininci aracının kısa süre içinde trafiğe çıkacak olması, üretim kapasitesinin etkin şekilde kullanıldığını ve pazar payının giderek arttığını gösteriyor. Mevcut üretim bandının yıllık 150 bin araç kapasitesine ulaşabilmesi, yeni modellerin devreye alınması açısından önemli bir avantaj sağlıyor.

Yeni model T6X’in, T10X’e kıyasla daha kompakt ve standart ölçülerde bir SUV olarak konumlandırılması planlanıyor. Fuat Tosyalı, T10X ve T10F modellerinin ardından T6X’in de ürün gamına dahil edileceğini belirtti. Araçla ilgili tanıtım sürecinin Haziran ayında başlaması, siparişlerin aynı dönemde alınması ve Temmuz ayında teslimatların gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Bu modelle birlikte Togg’un yollardaki üçüncü aracı T6X olacak.

Öte yandan şirket, ticari araç segmentine giriş yapmaya da hazırlanıyor. Özellikle KOBİ’lerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirilecek elektrikli ticari araç, şehir içi kullanıma uygun şekilde tasarlanacak. Bu projenin, ticari faaliyet gösteren işletmelere ekonomik ve çevreci bir alternatif sunması hedefleniyor. Tosyalı, söz konusu aracın 2028 yılının başlarında yollarda olması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Tüm bu adımlar, Togg’un yalnızca binek araç pazarında değil, aynı zamanda ticari araç segmentinde de güçlü bir oyuncu olma hedefini ortaya koyuyor. 2027’de T6X’in, 2028’de ise elektrikli ticari aracın piyasaya sürülmesiyle birlikte markanın ürün yelpazesi daha da genişleyecek ve büyüme stratejisi somut şekilde ilerlemeye devam edecek.

t6x çıkış tarihi.png

DİKKAT!

Elektrikli Araç Uyarıları
Bilgi yükleniyor...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri